< Terug Startup meeting

Lead developer / coach in Groningen

In september 2017 openen wij onze vestiging in Groningen. Voor de begeleiding van onze studenten zijn wij op zoek naar een gedreven lead developer / coach.

Scroll down to the intro

Over deze vacature

Coders Academy

Coders Academy is een succesvol concept, ontstaan in Rotterdam, voor het marktgericht opleiden van stagiairs applicatie ontwikkeling vanaf MBO niveau 4. Onze studenten krijgen de kans om in een “real life” omgeving ervaring op te doen in het uitvoeren van software ontwikkel trajecten voor startups en scale ups. Dit doen wij vanuit onze Coders Space, waar studenten samenwerken met software ontwikkelaars van onze opdrachtgevers. Technisch worden de studenten begeleid door onze eigen lead developers en we dagen ze uit om te investeren in hun persoonlijke ontwikkeling, teamwork en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Voor onze nieuwe vestiging zoeken wij een lead developer.

Functieomschrijving

Als lead developer / coach ga je in teamverband werken aan diverse innovatieve projecten. Je maakt de projectplannen samen met de opdrachtgevers en vertaalt deze tot hapklare programmeer blokken voor de studenten/stagiairs van Coders Academy. Je bent de spin-in-het-web van het bedrijf, je werkt nauw samen met opdrachtgevers, schoolbegeleiders en de directie van Coders Academy. Regelmatig spar je met je collega lead developers van onze andere vestigingen.

Voor de uitvoering van onze projecten vorm jij teams van studenten die aan deze projecten werken. Geen dag is hetzelfde bij Coders Academy, soms heel productief en soms ‘te’ gezellig maar de sfeer behoud je als lead developer altijd goed en zorgt dat de werkdruk gezond blijft.

Als coach begeleid je de stagiairs / studenten en zorg je ervoor dat ze veel leren op het gebied van web-ontwikkeling, laat je ze het beste uit zichzelf halen en verbeter je het samen werken en hun communicatieve vaardigheden.

Kortom je biedt de studenten de beste stage ervaring die er is!

 

Wie ben jij?

Je bent de guru en inspiratie bron voor een groep stagiairs / studenten MBO/HBO (meeloop en afstudeer stages). Je begeleidt de studenten bij het uitvoeren van de diverse uitdagende projecten voor onze opdrachtgevers. Je hebt kennis van en ervaring met:

  • PHP (5.4 / 7 / OOP)
  • Laravel of andere MVC-frameworks is een pré.
  • Front-end development (Javascript, CSS3/HTML5)
  • Frameworks als jQuery, Bootstrap, Node.js / Angular.js
  • Versiebeheer (GIT)
  • SCRUM/Agile is een pré
  • Kennis van Python, C#, C++, Java of Ruby (on Rails) is meegenomen
  • Bij voorkeur ook kennis met beheren van Linux servers (Ubuntu)

 

Je beschikt over relevante werkervaring met een coachende of lead rol. Je hebt affiniteit met het coachen / ondersteunen van jongeren (16-24 jaar) in hun leerproces. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je bent accuraat, flexibel en stressbestendig en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden

Een veelzijdige functie met veel ruimte tot eigen initiatief in een uitdagende ‘jonge’ omgeving. Een marktconform salaris en elke dag een nieuwe kijk op de wereld van studenten en innovatieve web-ontwikkelingen.

Interesse?

Voor meer informatie, vul onderstaand contact formulier in of mail naar vacature@codersacademy.nl

 

Geboeid? Solliciteer direct!

Versterk ons team en ervaar de kracht van Coders Academy

Solliciteer!

Ken jij onze nieuwe collega? Delen is lief!

Deel
Contact us with a question or get in touch for a cup of coffee

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!